Vacature

Management Assistent (32-40 uur per week)

Wil jij werken in een gezellig, hecht en informeel team? Ben jij servicegericht en goed in plannen en organiseren?

Können Sie sich problemlos auf Niederländisch und Deutsch unterhalten? Sind Sie proaktiv und haben Sie einen kommerzielen Drive?

Vind je het belangrijk om bij een bedrijf te werken dat duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel heeft staan?

“Wij zijn op zoek naar een management assistent die naast de Nederlandse taal ook zeer goed Duits spreekt en schrijft. Een super leuke job in ons innovatieve bedrijf waar we je graag meer over vertellen. Wij zijn benieuwd naar jou en nodigen je van harte uit om een kop koffie bij ons te komen drinken.”

Wat ga je doen?
Je gaat het management ondersteunen bij de sales- en  andere werkzaamheden in Nederland en Duitsland. Denk hierbij aan contacten met prospects en klanten. Je helpt bij het opstellen van Duitse offertes. Modulo neemt regelmatig deel aan beurzen en congressen in Nederland en Duitsland. Jij zorgt ervoor dat alles is geregeld, van aanmelding tot inrichting van de stand en de organisatie er om heen.
Op kantoor zorg je voor een goed agendabeheer, je bereidt klantbezoeken voor en bent verantwoordelijk voor een aantal facilitaire zaken.
Bij interesse kun je een rol krijgen in onze communicatie en marketing in Duitsland bijvoorbeeld door nieuwsberichten op te stellen, onze Duitse website bij te houden en berichten op LinkedIn of Xing te posten.

 

Wie zoeken wij?
Onze ideale collega is proactief, creatief en kan goed plannen en organiseren. Met een gezonde (commerciële) drive bewijs je dagelijks je dienstverlenende instelling. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je zelfstandig werken. Ook vinden we de volgende zaken belangrijk:
• Minimaal 2 jaar werkervaring binnen het secretariële werkveld of in een vergelijkbare rol in een (commerciële) binnendienstfunctie
• HBO werk- en denkniveau
• Zeer goede beheersing van de Nederlandse én Duitse taal (spreken en schrijven)
• Ervaring met MS Office (met name outlook, word en Excel)
• Woonachtig in de omgeving van Soest

 

Wat bieden we?
Je komt terecht in een gezellig, hecht en informeel team. Binnen onze bedrijfscultuur vinden we het belangrijk dat jij vooral jezelf bent, want in de branche waarin we actief zijn wordt een no-nonsens houding zeer gewaardeerd. Op kantoor lunchen we altijd samen en bij mooi weer, buiten op ons grote dakterras. Ook halen we regelmatig taart, kibbeling en andere lekkere dingen.  Je krijgt de vrijheid en ruimte om je te ontwikkelingen, ook niet onbelangrijk. Samen komen we vast en zeker uit de arbeidsvoorwaarden, maar hieronder een richtlijn:

• Werkweek tussen 32 – 40 uur
• 1 dag per week thuis werken is mogelijk
• Goed salaris, op basis van werkervaring
• Laptop, iPhone, airpods
• Internet/thuiswerkvergoeding, bonusregeling
• Reiskostenvergoeding

Over ons

Modulo Milieustraten is het kenniscentrum en de specialist in het circulair ontwerpen en circulair bouwen van milieustraten en circulaire ambachtscentra en depots voor klein chemisch afval. De bordessen bestaan uit gestandaardiseerde, modulaire betonelementen (gemaakt van ecogranulaat van gesloopte asfaltwegen). Daardoor kunnen ze makkelijk worden aangepast, verplaatst en opnieuw gebruikt. Modulo biedt een totaalconcept. Wij adviseren gemeenten, afvalinzamelaars en overige bedrijven ook bij de ontwikkeling van hun nieuwe milieustraat, milieuplein of circulair ambachtscentrum. Hiervoor voeren wij haalbaarheidsonderzoeken uit en maken we ontwerpvarianten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de functie?
Bel dan met Renate van Ommeren, 035 588 5454 voor een kop koffie en meer informatie. 

Je kunt ook meteen solliciteren door je CV te sturen naar:
renate@modulo-milieustraten.nl

 

 

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.