Dé modulaire oplossing voor grondstof- en grof afvalinzameling

Modulair

Modulo bouwt de milieustraten met prefab betonnen U-elementen. Daardoor kan deze altijd worden aangepast en hergebruikt.

Circulair

Onze elementen zijn geproduceerd met secundaire grondstoffen. Alle elementen zijn herbruikbaar en we hebben een inruilgarantie.

Snel en betaalbaar

Het ontwerp- en bouwproces is gestandaardiseerd en alle kennis is in eigen huis. Hierdoor werken we kostenefficiënt en kunnen we snel bouwen.

Modulo Milieustraten is er voor gemeenten, afvalinzamelaars en overige bedrijven

Modulo helpt u als gemeente, afvalinzamelaar / reinigingsdienst of bedrijf met uw locatie en faciliteiten voor grof afval- en grondstofinzameling. We adviseren, ontwerpen en bouwen een (nieuwe) milieustraat of circulair ambachtscentrum. Design, construct & build.

     

 

Modulo helpt u als gemeente, afvalinzamelaar / reinigingsdienst of bedrijf met uw locatie en faciliteiten voor afval- en grondstofinzameling. We adviseren, ontwerpen en bouwen een (nieuwe) milieustraat of circulair ambachtscentrum. Design, construct & build.

Zorgeloos van advies naar oplevering

Modulo biedt als een van de weinigen een totaalaanpak, waarmee uw doelstellingen op het gebied van grof afval- en grondstofinzameling worden behaald. Onze eigen specialisten realiseren modulaire milieustraten, circulaire ambachtscentra en herbruikbare KCA-depots. We adviseren, ontwerpen, bouwen en leveren service en onderhoud.

Circulair? Jazeker! We werken met standaard modulaire betonelementen, gemaakt van ecogranulaat. Elementen kunnen in de toekomst gemakkelijk worden aangepast, verplaatst en opnieuw gebruikt. We geven zelfs een inruilgarantie en leveren op verzoek een materialenpaspoort (Madaster) bij oplevering.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bouwkundig / civieltechnisch tekenaar

(32 – 40 UUR PER WEEK)

Laatste blogartikelen

Modulo Milieustraten hoofdfoto IFAT 2024

Blog

Bezoek Modulo op de IFAT in München

Modulo Milieustraten haalbaarheidsonderzoek ontwerp proces

Blog

Modulo haalbaarheidsonderzoek: van ambitie naar praatplaat

Modulo Milieustraten - onderzijde slimme bordes Groot-Ammers

Blog

De milieustraat in ontwikkeling – het “slimme” bordes

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente of bedrijf?

Neem dan contact op met ons team van specialisten. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

(035) 588 54 54

info@modulo-milieustraten.nl

Oostergracht 13-15, 3763 LX Soest