Snel en betaalbaar

Gestandaardiseerde processen met alle kennis in huis

Circulair en modulair bouwen volgens de Modulo-methode is kostenefficiënt. Dat komt doordat wij onze advies- en bouwprocessen hebben gestandaardiseerd, onze modulair gebouwde milieustraten een hoge restwaarde hebben en altijd aanpasbaar en herbruikbaar zijn.

Korte doorlooptijden
Het voortraject en de ontwerpfase zijn hyper-efficiënt ingericht en hebben een korte doorlooptijd. Dat bespaart flink op de advieskosten. Hierdoor kunnen we eerder met de realisatie starten. Omdat de betonelementen in de fabriek worden geproduceerd spelen externe factoren als het weer of de beschikbaarheid van medewerkers nauwelijks een rol. We kunnen een tijdwinst van 30 tot 50 procent bereiken ten opzichte van traditionele bouw.

Meer informatie?

Efficiënter werken, alles in huis
Modulo bestaat al bijna 15 jaar. We hebben alle ervaring onder één dak. De adviseurs, ontwerpers en projectleiders werken nauw met samen. Wel zo efficiënt.

Voorkomen van desinvesteringen
De voordelen van modulair bouwen betalen zich nog meer uit als naar de toekomst wordt gekeken. De betonnen Modulo-elementen gaan in theorie meer dan 100 jaar mee en kunnen zo meerdere malen worden gebruikt. Geen sloop en dus geen desinvesteringen. Modulo geeft op nieuwe milieustraten ook een inruilgarantie.

Overige kenmerken van de Modulo-methode

Modulair

We bouwen onze milieustraten met prefab betonnen U-elementen. Daardoor kunnen deze altijd worden aangepast en hergebruikt.

Circulair

Onze elementen zijn geproduceerd met secundaire grondstoffen. Alle elementen zijn herbruikbaar en we hebben een inruilgarantie.