Overige bedrijven

Toekomstbestendig,
efficiënter en duurzamer!

Vele bedrijven in de industriële sector, personenvervoer, tuinbouw en zorg kozen al voor een Modulo-milieustraat, milieuplein of depot voor klein chemisch afval. Een bewuste keuze vanwege de snelle prefabricage en de modulaire bouw. Modulair bouwen is flexibeler, slimmer en duurzamer. Een modulaire milieustraat is bovendien altijd aanpasbaar en daarmee toekomstbestendig.

De optimale oplossing voor uw afvalstromen
Modulo ontzorgt bedrijven met de aanleg van milieustraten, milieupleinen, stortbordessen en depots voor klein chemisch afval (KCA’s). Onze dienstverlening begint met een goed advies. Wij voeren een haalbaarheidsonderzoek uit en adviseren over de ingezamelde afvalstromen. Het resultaat? Inspirerende ontwerpvarianten, waarbij efficiency in exploitatie voorop staat.
Door het gebruik van onze unieke prefab U-elementen wordt dubbel gebruik van de beschikbare oppervlakte mogelijk. Er kan dus compact worden gebouwd. Ook zijn hierdoor minder bijgebouwen nodig, omdat functies worden geïntegreerd onder het verhoogde bordes. Dat bespaart op de investeringen.

Tegemoet komen aan uw circulaire ambities
U heeft circulaire ambities en wilt grondstoffen zo lang mogelijk in de keten houden. Dat kan met onze modulaire, circulaire milieustraat. De modulaire bouwwijze met standaard prefab holle U-elementen is flexibel, slim en duurzamer. De elementen gaan 100 jaar mee en kunnen vele malen worden hergebruikt. Daarnaast geeft Modulo al haar opdrachtgevers een inruilgarantie op nieuwe milieustraten. De prefab U-elementen worden geproduceerd met eco-granulaat. Madaster berekende een circulariteitsscore van 90% van de Modulo-milieustraat tegenover 15% voor een traditioneel gebouwde milieustraat. Onze milieustraat kan in aanmerking komen voor een MIA-subsidie van de overheid. Dat kan oplopen tot 45% MIA-subsidie.

Projecten en inspiratie voor overige bedrijven

Project

KCA Universitair Medisch Centrum Maastricht

Project

Stand-alone KGA zaadveredelaar Rijk Zwaan

Blog

Sander Ott over KCA-depot Modulo: klant volledig ontzorgen