Leiderdorp: KCA tegen laagste prijs

De gemeente Leiderdorp heeft voor dit project een aanbestedingstraject gehouden waarbij is gegund op de laagste prijs.

De inrichting
Het KCA-depot heeft twee grote brandwerende compartimenten en is praktisch ingericht met aan de voorkant een grote sorteerruimte met luifel. Bezoekers kunnen daar beschermd tegen het weer hun klein chemisch afval afgeven. Er is slim gekozen voor dubbele brandwerende schuifdeuren. Dit bespaart ruimte waardoor er een flinke sorteerruimte ontstaat. Over de ruimte voor het voorsorteren en de opslagruimte is een opaalwitte lichtstraat geplaatst die tegelijkertijd de overkapping voor het KCA is.

Snelle realisatie
Acht werkdagen waren er nodig om het KCA op locatie te realiseren. De eerste dag werd het oude stalen KCA gedemonteerd, de voorbereidende civiele werkzaamheden uitgevoerd en het nieuwe betonnen depot geplaatst. Tijdens de overige zeven dagen is het KCA verder afgebouwd en ingericht. Het proces is gestandaardiseerd. Doordat het tempo er goed in zat was er tijdens de bouw op de milieustraat minimale overlast.

Het KCA-depot is circulair. De betonnen prefab U-elementen zijn geproduceerd met ecogranulaat van gesloopte asfaltwegen. Door de modulaire bouw kan het depot in de toekomst makkelijk worden aangepast, verplaatst of desgewenst worden geïntegreerd in een nieuwe milieustraat.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

Sander Ott

sott@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

Sander Ott

services@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54