Oirschot: in 9 dagen KCA-depot operationeel

In 9 dagen operationeel: van demontage van het oude stalen depot tot en met de oplevering van het nieuwe betonnen depot. De snelheid waarmee het nieuwe KCA-depot kon worden gerealiseerd was voor Oirschot belangrijk. In één dag werd het oude depot gedemonteerd en de betonelementen van het nieuwe depot geplaatst. Hierdoor was de overlast op de milieustraat minimaal. De doorlooptijd van opdracht tot en met de realisatie was circa 9 weken.

Brandwerende schuifdeuren in plaats van openslaande deuren
We adviseren gemeenten om in het depot brandwerende schuifdeuren toe te passen. Op de foto is goed te zien dat Oirschot hier ook voor heeft gekozen. Dat bespaart veel ruimte en is fijn voor medewerkers om in mee werken. Verder zijn er geen dorpels of drempels, dat is bij gebruik van een pompwagen heel praktisch.

De gemeente koos bewust voor een betonnen KCA-depot. Dat is onderhoudsarm waardoor de jaarlijkse onderhoudskosten lager zijn. Door de bouw met U-elementen van ecogranulaat is het depot circulair. Dat bespaart op primaire grondstoffen en vermindert de CO2-uitstoot.

 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

Sander Ott

sott@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

Sander Ott

services@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54