Vacature

Bouwkundig-civieltechnisch tekenaar / projectengineer
(32-40 uur per week)

De vraag naar onze modulair en demontabel gebouwde milieustraten groeit sterk in Nederland en Duitsland. Daarom breiden wij ons team uit met een bouwkundig-civieltechnisch tekenaar / projectengineer. Wil jij met ons de meest duurzame, circulaire milieustraten ontwerpen en uitwerken? We zoeken een collega met passie voor technisch tekenen en die slimme innovaties bedenkt voor technische uitdagingen. Het resultaat van jouw werk wordt meteen zichtbaar. Wij doen namelijk het hele project, van ontwerp tot en met de realisatie.

 

“Nieuwsgierig geworden? Kom een bak koffie bij ons drinken op ons fijne kantoor en ontmoet ons bevlogen team met professionals. Die vertellen je graag over onze inspirerende projecten. Over de nieuwste ontwerpen van milieustraten en circulaire ambachtscentra die we gaan bouwen. Nog innovatiever, duurzamer en helemaal op de toekomst voorbereid.

 Wat ga je doen?
Je belangrijkste taak is het in detail uitwerken van de Voorlopig ontwerpen, Definitief ontwerpen en de Uitvoeringsontwerpen. Denk daarbij ook aan de inrichting van de diverse milieustraatonderdelen zoals de beheerdersruimte, het Klein Chemisch Afvaldepot, de gehele onderzijde van onze modulair gebouwde bordessen.

Tevens is het mogelijk om samen met de projectleiders buiten op pad te gaan, bijvoorbeeld om inspecties uit te voeren op de milieustraat. Learning on the job vinden wij heel belangrijk; zo kan de theorie worden getoetst en omgezet in de praktijk.

Je werkt in projectteams, samen met onze projectleiders en architect. Je wordt betrokken in vele projecten waarbij je als deskundige een belangrijke rol speelt. Je bent onderdeel van het ontwerpproces en daarna bij de voorbereidingsplannen. Daardoor heb je ook contacten met onze klanten en leveranciers. Je kunt wel stellen dat een werkdag binnen of buiten nooit hetzelfde zal zijn.

Wij zoeken iemand met:

 • Passie voor bouwkundig of civieltechnisch tekenen / engineeringswerk
 • Bouwkundige of civieltechnische kennis, HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met (bouwkundige) tekenprogramma’s als Autocad, Revit, sketchup. Kennis van BIM is een pré
 • Circa 5 jaar werkervaring als bouwkundig of civieltechnisch tekenaar
 • Kennis van de technische zijde van het bouwproces en de uitvoering
 • De skills: zeer nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken, goed kunnen communiceren en een teamplayer zijn
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, kennis van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij jou?

 • Werkweek tussen 32 – 40 uur
 • 1 dag per week thuis werken is mogelijk
 • Goed salaris (op basis van werkervaring) plus 13e maand
 • Laptop, iPhone, airpods, internet/thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een super leuk en professioneel team!

Over ons

Modulo Milieustraten is het kenniscentrum en de specialist in het circulair ontwerpen en circulair bouwen van milieustraten en circulaire ambachtscentra en depots voor klein chemisch afval. De bordessen bestaan uit gestandaardiseerde, modulaire betonelementen (gemaakt van ecogranulaat van gesloopte asfaltwegen). Daardoor kunnen ze makkelijk worden aangepast, verplaatst en opnieuw gebruikt. Modulo biedt een totaalconcept. Wij adviseren gemeenten, afvalinzamelaars en overige bedrijven ook bij de ontwikkeling van hun nieuwe milieustraat, milieuplein of circulair ambachtscentrum. Hiervoor voeren wij haalbaarheidsonderzoeken uit en maken we ontwerpvarianten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen?
Bel dan met Renate van Ommeren, tel 035-5885454.

Of stuur een email naar renate@modulo-milieustraten.nl

 

 

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.